Vintern försvann lika fort som den dök upp kändes det som. Men det kan bero på att jag spenderat merparten av de kalla månaderna i någon form av ide framför datorn. Jobb både på dagar, kvällar och helger har fått årets, enligt mig, värsta månader att passera rätt smärtfritt.

Bland annat så har tiden gått åt till att skapa ny webb åt Borgs Motor, www.borgsmotor.se

[länk här] Är du på jakt efter ny båt så skall du absolut kika in där – eller i deras båthall utanför Kumla. Starcraft-båtarna kan få vilken trollingtok som helst att vilja konvertera till att bara vertikalfiska. De är grymt fina – och funktionella!
Nackdelen med att bygga ny webb åt båtfirmor (jag har gjort två sådana jobb under våren – mer om det andra vid ett senare tillfälle..) är att man får ett otroligt sug efter en nyare, större båt. Eller en större motor. Ny plotter och nytt ekolod… Eller en nyare men mindre båt. Man blir ju som bekant aldrig riktigt ”mätt” på fiske-relaterade prylar.

Ett par pass på Vättern, i jakt på gädda, har faktiskt hunnits med. En 10,2-kilos är toppfisken för min del hittills. Den togs under ett ensampass för ett par dagar sedan och att fiska ensam har sina för- och nackdelar. Fördelarna är givetvis att man får drilla alla eventuella hugg. Nackdelen är att man inte får någon att dela glädjen över en fin fisk med (eftersom den givetvis returneras) eller ens få hjälp med fotografering.
Eftersom jag fiskar fiskar en hel del ensam köpte jag mig en GoPro Hero2-kamera för att kunna montera i båten. Och via den dokumentera fisket på film. Problemet var bara att jag inte monterat den i båten när gäddan högg… Så det blev bara en kortare sekvens när jag återutsätter fisken som filmades – men kameran på huvudet. Det klippet lägger jag upp senare under veckan.

Uppdatering: Nu finns filmen att se. Klicka här ›

GoPro HD Hero2 - ny fiskekamrat

GoPro HD Hero2 – ny fiskekamrat

GoPro HD Hero2