Uppdatering: Kameran är såld.

Nu var det länge sedan det hände något här på sidan. Orsaken till det är flera men de viktigaste är att jag blivit pappa igen (den här gången till en fantastisk liten tjej) och att jag legat däckad i den värsta influensan sedan pesten härjade i Europa…

Ytterligare en orsak till att jag inte tagit mig ut på något fiske är att vi köpt hus och skall flytta redan om tre veckor. Så en del av tiden har gått åt att packa och samtidigt rensa förråd. I samband med det har jag hittat en del prylar som jag inte använder längre och därmed bestämt mig för att sälja. Som min Canon EOS 350D till exempel. Digital systemkamera utan några fel. Inte senaste modellen direkt men 1500:- tycker jag nog att den kan vara värd med tanke på tillbehören.

Canon EOS350D inklusive Canon originalobjektiv 18-55mm EFS, Loweproväska, SanDisk Extreme III 4 GB minneskort, batteri och laddare. Tillsätt bara motiv med andra ord.

7907234035